Wereldrecreatie 
  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Optioneel

Reeds inbegrepen in deze Dubai reis is de retourvlucht van Amsterdam Schiphol naar Dubai met handbagage, het transfer van en naar de luchthaven

en 5 nachten verblijf in een luxe 4* hotel met ontbijt, zwembad en saunafaciliteiten. Optioneel kunt u het navolgende nog bijboeken / reserveren.


Vlucht: 


Upgrade naar comfort class € 100,- 

Extra bagage max 20 kg.    €   40,-

Stoelkeuze in het vliegtuig  € 10,- t/m € 30,-* 

*(afhankelijk van rij, en stoel aan gangpad, in het midden of aan de raamzijde).


Wereldrecreatie reserveert de vliegtickets via Transavia of een soortgelijke vliegmaatschappij.

Maaltijden: 


Diner: Het diner wordt geserveerd á la carte, in buffetvorm of op basis van all you can eat. 

U kunt een voucher voor 1 of voor alle 5 de diners aanschaffen. De prijs van een diner incl. 

2 non alcoholische drankjes is € 35,- per persoon wat neerkomt op € 175 euro voor de hele reis.


Het staat u vrij om niet deel te nemen aan het gezamenlijk diner of om dit ter plaatse zelf af 

te rekenen, indien u dit kenbaar maakt kunnen we voor u desgewenst vooraf reserveren om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, Dubai werkt met een vrij strikt reserveringssysteem. 

Voorafgaand aan de trip wordt middels het vragenformulier duidelijk wat uw voorkeuren zijn met betrekking tot vlees/vis/vegetarisch etc. Heeft u een allergie geef het ons door en we communiceren dit voortijdig met het restaurant. Indien de groep afwijkende keuzes heeft is het mogelijk om het gezamenlijk diner in 2 groepen op te splitsen bijvoorbeeld vlees/vis restaurant.

Excursies: 

Geplande excursies van uw voorkeur kunt u vooraf bijboeken. 
Wilt u naar Ferrari World of bijvoorbeeld Aquaventura Waterpark? Deze tickets kunt u eenvoudig bij ons bijboeken, we maken desgewenst de reservering voor u bij het attractiepark verder in orde.

U ontvangt voorafgaand aan de reservering een opgave van de prijzen en kosten voor het vervoer van & naar het attractiepark en kunt dan beslissen deze al dan niet aan uw boeking toe te voegen.


Niet bij te boeken maar wel ter plaatse te voldoen:


* Bezoek aan de cocktail lounge, de genuttigde versnaperingen en cocktails zijn voor eigen rekening en dienen ter plaatse te worden afgerekend.

* Lunch, deze kunt u ter plaatse afrekenen, u heeft een ruime keuze uit lunchmogelijkheden tijdens ons dagprogramma variërend van € 5 - € 15,- p.p.

* Kosten voor deelname aan het dagprogramma, denkt u hierbij aan drinken, versnaperingen, metrotickets, bus tickets etc. Deze betaalt u ter plaatse

  aan het vervoersbedrijf of horecagelegenheid. Indien gewenst kunt u hiervan een kostenindicatie ontvangen zodat u dit beter kunt inschatten.

* Kosten voor entree van bezienswaardigheden deze dient u ter plekke af te rekenen.