Wereldrecreatie 
  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Bezienswaardigheden en attracties

Dubai heeft veel te bieden, 365 dagen per jaar zon, zee en strand, tal van bezienswaardigheden, attractieparken en culturele uitstapjes.

U hoeft zich dus geen moment te vervelen. Afhankelijk van uw type reis passen we het reisschema volledig op maat aan zodat u uw vakantie 

geheel naar eigen wens en voorkeur kunt inrichten. We regelen de pick up and drop off vanuit het hotel zodat u daar geen omkijken naar heeft.


     

Abu Dhabi!


Abu Dhabi is de hoofdstad van het Emiraat Abu Dhabi en van de Verenigde Emiraten.

Het is het naastgelegen Emiraat van Dubai. Een bezoek aan dit Emiraat is zeer de moeite waard. Bewonder het Emirates Palace Hotel of breng een bezoek aan de adembenemende Sheikh Zayed Grand Mosque. Bent u dol op de autosport? Bezoek dan Ferrari World! 


Een dagtrip is eenvoudig bij te boeken bij uw reis! We zorgen daarnaast dat u een mooie korting op de entree ontvangt en dat het vervoer van / naar het hotel wordt georganiseerd, wel zo handig!


Attractieparken


Waterparken van Dubai!


Dubai kent diverse aquaparken waar u een hele dag kunt genieten van spectaculaire glijbanen.

Bij Dubai bezoekers staat Aquaventure Waterpark met stip op nummer 1 vanwege de spectaculaire glijbanen maar er zijn ook tal van andere parken die zeker het bezoeken waard zijn.


Zo is er bijvoorbeeld ook nog het Wild Wadi Waterpark, het Laguna Waterpark of Splash n Party.

Mocht u een van deze parken willen bezoeken helpen we u graag met het boeken van de dagtrip!