Wereldrecreatie 
  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Georganiseerde reizen naar Dubai voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.


Ga gezellig met Wereldrecreatie mee op reis en ontdek een van de prachtige landen in de Verenigde Emiraten namelijk Dubai!


Een beperking? Geen probleem! We stemmen de vakantie af op wat wel kan en spreken dit eerst uitgebreid middels een persoonlijk gesprek met u door. Middels een vragenformulier die we samen met u en/of met de begeleider/verzorger doornemen kunnen we een ''op maat'' reis op persoonlijke wensen en behoeften afstemmen en uiteraard met het oog op de mogelijkheden die er zijn.


Het maakt ons niet uit wat voor handicap u heeft, mensen met zowel een verstandelijke als lichamelijke handicap zijn van harte

welkom om met ons een prachtige vakantie te beleven! Uw begeleider kan altijd mee, vanuit Wereldrecreatie gaat er tevens een gediplomeerde verpleegster mee, naast ons reguliere team van hostesses, om optimaal zorg te kunnen dragen voor al onze gasten.


Ook mensen met een DSM-IV indicatie zijn van harte welkom. Heeft u behoefte aan 1 op 1 begeleiding? Dat kan! 

Bent u zelfredzaam met 1 op 4 begeleiding dan kan dat ook! Onze hostesses hebben een gedegen cursus pedagogiek en psychologie afgerond en hebben ervaring met kinderen/jeugd en volwassenen met deze diagnose. Als ouder / verzorger is

het altijd mogelijk om deze reis samen met uw kind/cliĆ«nt te boeken. Deelname aan het dagprogramma is niet verplicht. 

Indien u in het hotel wenst te blijven blijft er een begeleider bij u en staat klaar indien u daar behoefte aan heeft.


Afhankelijk van het seizoen en de prijzen voor de tickets kunt u voor een scherp tarief uw volledig verzorgde reis boeken. 

Personen met een indicatie voor 1 op 1 of wellicht met 1 op 4 begeleiding is reizen naar Dubai het gehele jaar door mogelijk. 


Voor groepsreizen voor mensen met een lichamelijke beperking geldt een maximum van 12 personen per groep.

Voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking geldt een maximum van 20 personen per groep.


Groepsreizen voor 2019!


U kunt zich middels onderstaand formulier vrijblijvend aanmelden voor de volgende groepsreizen:


Personen met een (licht) verstandelijk beperking: Maart 2019  - April 2019 - Oktober 2019 - November 2019 - December 2019.

Personen met een lichamelijke beperking:            Februari 2019  - Maart 2019 - April 2019 - Oktober 2019  - December 2019.

 


Bekijk hier het concept dagprogramma voor een groepsreis naar Dubai, dit geeft u een indicatie van de mogelijkheden.

Uiteraard is elke reis anders en samengesteld op de groepsdynamiek en de aangegeven voorkeurswensen. Dit concept is 

slechts een voorbeeld van hoe een reis naar Dubai met Wereldrecreatie er uit kan zien!


Indien u onderstaand formulier invult bent u niets verplicht en heeft u geen boeking gerealiseerd. U vraagt slechts meer informatie aan. We zenden u naast het informatiepakket een inschrijfformulier toe die we, nadat u beslist om een reis te boeken, gezamenlijk met u of uw ouders/ begeleider zullen doornemen. Pas na ondertekening van dit inschrijfformulier bevestigen wij uw boeking.


Vul onderstaand het formulier in en vraag vrijblijvend meer informatie aan!Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Met vriendelijke groet; Team Wereldrecreatie
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.